top of page
vk_franzefoss-7.jpg

Stillas
og tilkomstteknikk

Vi er din pålitelige leverandør av stillas i alle varianter, enten det er snakk om store eller små oppdrag. Vårt stillasmateriell er laget av aluminium, noe som gir både holdbarhet og fleksibilitet.

 

Vi kan tilpasse stillaset til dine spesifikke behov og sørge for en trygg arbeidsplattform uansett prosjektets omfang. Vårt erfarne team sørger for profesjonell montering og demontering av stillaset, og vi følger strenge sikkerhetsstandarder for å sikre en trygg arbeidsplass. Velg Vestland Korrosjon AS for å få tilgang til pålitelige og effektive stillastjenester tilpasset dine behov.

Industristillas

Fasadestillas

Hengestillas

Rullestillas

Trappetårn

Motorisertstillas

Vogn / vinsj

TT / soft personell

Redning / redningsteam

Tilkomstteknikk

Vi forstår at vedlikeholdsarbeid ofte krever tilgang til utfordrende steder der tradisjonelle stillaser ikke er mulige å bruke. Derfor samarbeider Vestland Korrosjon AS med pålitelige partnere innen tilkomstteknikk. Vi kan tilby spesialisert tilkomstløsninger som rope access, klatring og andre metoder for å sikre at vedlikeholdsarbeidet kan utføres effektivt og trygt.

Vårt samarbeid med sertifiserte tilkomstteknikere betyr at vi kan håndtere ulike typer vedlikeholdsoppgaver på utilgjengelige steder uten å gå på kompromiss med sikkerheten. Alt vårt personell er SOFT-sertifisert, noe som garanterer høy kompetanse og strenge standarder for arbeid i høyder.

Vestland Korrosjon AS er dedikert til å levere omfattende vedlikeholdstjenester uansett hvor krevende oppgaven er. Ved å utnytte tilkomstteknikk gjennom våre samarbeidspartnere og med SOFT-sertifisert personell, kan vi sikre at vedlikeholdsarbeidet blir utført på en profesjonell, sikker og pålitelig måte.

bottom of page