top of page
pexels-rostyslav-savchyn-10051201.jpg

Over 80 år med
samlet erfaring.

Etablert på høsten 2020, vår organisasjon er sammensatt av dyktige fagfolk med lang erfaring innenfor ISO-bransjen. Vi er stolte over å være en arbeidsgiver for over 50 dedikerte ansatte i dag. Ledelsen vår besitter en imponerende samlet erfaring på over 80 år fra betydelige prosjekter innenfor ISO-bransjen.

Våre kontor- og lagerfasiliteter ligger strategisk til i Straume næringspark, som gir oss en gunstig beliggenhet for effektiv drift. Vi er en godkjent lærebedrift og har et nært samarbeid med L2L for å sikre høy kvalitet og profesjonalitet i opplæringen av våre lærlinger.

Vi er stolte medlemmer av FROSIO, KEF, Norsk Industri og NHO, som er anerkjente organisasjoner innenfor bransjen vår. Som en tarifforganisert produksjonsbedrift fokuserer vi spesifikt på ISO-fagområdene innen isolering, stillas og overflatebehandling.

 

Vårt overordnede mål er å forbedre anseelsen til ISO-fagene, tiltrekke oss de beste talentene i bransjen og øke den lokale kompetansen. Vi arbeider kontinuerlig med å oppnå disse målene gjennom dedikerte tiltak og strategier som er skreddersydd for å fremme bransjen vår. Vi er opptatt av å skape en menneskelig og profesjonell atmosfære for våre ansatte og oppnå en høy standard for kvalitet og utførelse i vårt arbeid.

Kompetanse
& sertifiseringer

Godkjent lærebedrift og samarbeid med L2L

Medlem i FROSIO - KEF – Norsk Industri – NHO

Tariff organisert produksjonsbedrift innen ISO fag
 

Isolering-Stillas-Overflatebehandling

 

Arbeider for å øke ISO fagene sin anseelse, bedre rekrutteringen og øke lokal kompetanse

Miljøfyrtårmn bedrift
bottom of page